új köztársasági elnök

Megválasztotta köztársasági elnökké Novák Katalint az Országgyűlés csütörtökön. A köztársasági elnök jelölti felkérést tisztelettel vállalom.


Afvq5u2vsazujm

Novák Katalint Orbán Viktor és a Fidesz jelölte államfőnek Áder János.

. A kormánypárt jelöltje Novák Katalin míg az ellenzéké Róna Péter közgazdász volt. A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre. 1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival.

2012 óta Magyarország köztársasági elnöke Áder János akit az Országgyűlés 2012. A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre. Ő a Magyar Honvédség főparancsnoka.

Novák Katalin lett az új köztársasági elnök. A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg. A Blikk már beszámolt róla hogy az országgyűlés ma döntött Áder János köztársasági elnök utódjárólMint ismert a kormányzó FideszKDNP Novák Katalint jelölte a posztra az ellenzéki frakciók pedig Róna Péter közgazdászt.

Május 2-án választott meg. Ha a második szavazás is eredménytelen ismételt jelölés alapján új. 1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztása 9 óra 30 perckor kezdődött az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival.

Ő az öt legfőbb magyar közjogi méltóság közül az első. 1 day agoNovák Katalin nem sokkal déli 12 óra előtt letette az esküt. 1 day agoCsütörtökön 930-tól tartotta a parlament a köztársasági elnök választást amelynek keretében titkos szavazással 5 évre választják az államfőt.

Szombathely Sárvár Győr Budapest sport kékfény videó Zöld hírek választás2022. Novák Katalin 137 Róna Péter pedig 51 szavazatot kapott. Isten engem úgy segéljen.

Novák Katalint választotta meg a parlament ő az ország új köztársasági elnöke. Ezután a megválasztott köztársasági elnök az ülésteremben fogadta a gratulációkat először Áder János lépett oda hozzá majd Kövér László házelnök Orbán Viktor miniszterelnök utánuk. A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre.

Magyarországot képviselni az egész magyar nemzetet szolgálni erre az embert próbáló feladatra készülök hittel lélekkel szívvel. A Fidesz jelöltje Novák Katalin lett Magyarország államfője az első nő ezen a poszton. 1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival.

A köztársasági elnököt az országgyűlés öt évre választja meg. Novák Katalin az új köztársasági elnök. A volt családokért felelős tárca nélküli miniszter 137 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson amelynek eredményességéhez kétharmados többségre volt szükség a 199 fős parlamentben.

A képviselők felállva hallgatták végig ahogy a megválasztott köztársasági elnök Novák Katalin esküt tett. 1 day agoOrbán Viktor döntését nem firtatták az első női elnök májusban veszi át Áder Jánostól a stafétát. Az országgyűlés titkos szavazással döntött az új.

21 hours agoAz Alaptörvény azt is előírja hogy a köztársasági elnök átmeneti akadályoztatása esetén az akadályoztatás megszűnéséig vagy a köztársasági elnök megbízatásának megszűnése esetén az új köztársasági elnök hivatalba lépéséig a köztársasági elnök feladat- és hatásköreit az Országgyűlés elnöke gyakorolja. Hogy ez ne történhessen meg a szocialisták még arra is hajlandóak lennének hogy a hatpárti ellenzék választási sikerére számítva az új Országgyűlés megalakulását követő 30 napig még Áder János maradjon a köztársasági elnök. Maradok aki vagyok.

1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival. Novák Katalin Magyarország új köztársasági elnöke. 1 day agoNovák Katalin személyében új köztársasági elnököt választott az Országgyűlés.

A második szavazás alapján megválasztott köztársasági elnök az aki tekintet nélkül a szavazásban részt vevők számára a legtöbb érvényes szavazatot kapta olvasható az Alaptörvényben. Ennek lehetőségét söpörte le most a Fidesz-KDNP az Igazságügyi bizottságban. Ezt az rtlhu-n élőben közvetítjük majd folyamatosan frissülő cikkünkkel.

A háború megtámadja a nyugalmat a ma kiszámíthatóságát és a holnap derűjét mondta a szavazás előtti jelölti beszédében Novák Katalin aki szerint a magyarok békét akarnak. A magyar köztársasági elnök Magyarország államfője aki kifejezi a nemzet egységét és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett. Fogadom hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek kezdte a rövid eskü szövegét Novák aki azzal zárta az esküt.

1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival. Novák Katalint láthatólag nem érte váratlanul hogy rákérdeznek az új államfő személyére. 1 day agoAz országgyűlés titkos szavazással döntött az új államfő személyéről és a végeredmény kihirdetése után a megválasztott köztársasági elnök ünnepélyes esküt tesz.

A volt családokért felelős tárca nélküli miniszter 137 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson amelynek eredményességéhez kétharmados többségre volt szükség. 1 day agoEsküt tett az új államfő Novák Katalin.


M1hfxpqowqrzpm


2rxygekerw Fm


Vlgg 789gn4gsm


Vcxpjvnlgqrqhm


Lrza9waskfcfmm


Eakbz9kwla X3m


Ctenspvcfde Dm


Novak Katalin Lehet Az Uj Koztarsasagi Elnok Blikk


Epupjvcznxsam


Ma Dol El Ki Lesz Az Uj Koztarsasagi Elnok Vasarnap Hu


Uuwsbi99x 2pym


Trocsanyi Laszlo Lehet Az Uj Koztarsasagi Elnok Szeged Hu


Novak Katalin Lehet Az Uj Koztarsasagi Elnok Egerhirek


Vallalhatatlan Mondatok Ilyen Lesz Az Uj Koztarsasagi Elnok


2rxygekerw Fm


Gkltdkvpvsxqym


Licf Ozkehroim


Kiderult Ki Lehet Magyarorszag Uj Koztarsasagi Elnoke Ader Janos Utan Liner Hu


57sr2adfhkjtem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel